Saturday, October 3, 2009

My Big Program



Esok program photo hunt. Bedebar nak tunggu besok. Huhuhu...ni antara program besar yang saya handle. Saya sendiri tak dapat nak imagine macam mana flow program besok even, saya yang buat master plan nya. Huhuhu....rasanya semua OK. Tapi...tah la. Moga Allah permudahkan segalanya, moga program berjalan lancar.

Ehm...photo hunt ialah 1 day shooting practice. Kami as the organizer invite students from photography skill sebagai peserta. Alhamdulillah, kami dapat feed back positive dari dorang. Hopefuly, ramai la yang join. Kami budget around 100 students will join. Tapi...tah la. Harap dapat crowd yang ramai la. Harap sangat-sangat ni. So, kepada yang around UIA, nak join boleh je. Datang berkumpul kat tangga besar, kat bagunan admin tu.

Kepada sesiapa yang nak join photo competition pun boleh. Photo Comp adalah, anda hanya perlu menghantar gambar. Minimum 5 keping. Boleh edit 5%. Tema dia ialah " Color Of UIA". Yuran penyertaan ialam RM 25 n dapat T-shirt. Hadiahnya lumayan tau. Dapat wang tunai. Sebarang pertanyaan atau yang berminat boleh hubungi saya. Tarikh tutup photo comp ialah 6hb Oktober. Masih ada masa lagi ni. Jom lah join.

2 comments:

Miss Ann said...

Bos!jgn lpe wat keje.ktrg goyang kaki jer *gelak jahat*

nadia said...

eleh...nnt stat ari jum smpai ahad, siap la korang. kna keja keras.