Sunday, October 4, 2009

Photo Hunt

Alhamdulillah, program photo hunt tadi berjalan lancar. Ada peserta juga la. Walau tak beberapa ramai. Thanx to Mr Salim. Dia wajibkan student class dia join. Dan dia pun bagi full cooperation, siap turun padang lagi tu. Commitment sangat bagus dari dia.

Masa mula sampai tadi, risau gak. Tak nampak macam rupa peserta pun kat situ. Ehm...tapi ada ja. Alhamdulillah. Lepas briefing, dorang dapat breakfast then dorang bebas nak pi shoot gambar. Tema tuk photo hunt ni adalah, "mini sport carnival". So, dorang bebas tuk ambil gambar masa pertandingan berlangsung.

Dan kami sendiri as commetee turun padang, tengok peserta-peserta ambil gambar. For the 1st time saya ke male sport complex tu. Sebelum ni, saya tak penah tau pun luas gak kawasan kat blkg tu. Lagi best dari Female kot. Hehehe...

Oh ya, tadi masa kat padang, ada sorang sister ni cedera. Nampak macam jari kelingking dia patah. Huhuhu...sakit tu. Then ada la, one of our commetee yang cuba tolong, sebab dia ambil Skill first aid. Tapi, tak membantu sangat pun, then dorang antar dia ke klinik je.

Ok la. Just nak share mascot photo Competition. Comel betul. Huhuhu...




oh ya, nanti jangan lupa datang ke booth kami kat KAED Gallery. Ada pameran gambar, jualan t-shirt, dan khidmat ambil gambar. Kalau yang tak convo nak ambil gambar pun boleh. Mana la tau, nak ambil gambar ngan orang tersayang ke dgn permandangan UIA. Datang jangan tak datang tau. Berilah sokongan kepada program CONVEST ni.

0 comments: