Thursday, November 5, 2009

Bulan November

Assalamualaikum semua.
Alhamdulillah, dah masuk bulan November pun. Macam biasa, setiap permulaan bulan baru, saya nak share rahsia kelahiran dari Dr. Fadhilah Kamsah. Jom tengok....

Oh ya...dalam bulan November ni, ada gak la beberapa kawan, x-student and my beloved Hazim punya birthday. Oh...dah 18 tahun adik saya yang sorang ni. Cepatnya, tak terasa pun. Sedar-sedar dah besar pun. Tak lama nanti, dah bawak balik calon isteri plak. Hehehe...eh mana leh langkah bendul. Akak dia belum kahwin lagi. Kena ikut turn la ye.

Ok2...jom layan.

*banyak idea dalam perkara
*sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
*berfikiran kehadapan
*berfikiran unik dan bijak
*penuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa
*pemikiran yg tajam
*daya firasat yg sgt halus dan tinggi
*bagus utk jadi doktor
*cermat dan teliti
*personality dinamik
*sifat yg berahsia, pandai mencungkil dan mencari
rahsia (ye ke? macam tak je)
*banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
*berani, pemurah setia dan byk kesabaran
*terlalu degil dan keras hati apabila hendak,
*akan diusahakan sehingga berjaya
*tak suka marah kecuali digugat
*mudah ambil berat terhadap orang lain
*pandai muhasabah diri
*cara berfikir lain dari org lain
*otak yg sangat tajam
*pandai mendorong diri sendiri
*tidak hargai pujian
*kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi
*apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
*badan yg tough
*kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
*romantik
*tidak pasti dgn hun kasih sayang
*suka duduk dirumah
*sangat rajin dan berkemampuan tinggi
*amanah, jujur setia dan pandai berahsia
*tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
*bercita-cita tinggi
*perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah

6 comments:

iffahnazifa said...

3 members in my fmly was born in Nov.Da characters are somewhat correct la.

Miss Ann said...

alolo..langkah bendul ler pulak..sounds like jealous..haha..inquiry phil..when are u going to get married?hahaha

nadia said...

to iffah: klu betul ok la. but take this as guideline je. betul tidak, sapa la kita nak tentukn kan?

nadia said...

to Ann: mana ada jeles. tompang bahgia adala. dpt sister-in-law. hehehe...sy kan tak ada adik perempuan.

well....ur inquiry is tooooo high. berpeluh nak jawab ni. should i've to answer it?

well....da answer is....

saya akan kawen apabila ada orang meminang sy untuk jd isteri dia la. huhuhu...(menjawab soklan tak?)

Miss Ann said...

ye ke?then wht abt "dat story"?haha

nadia said...

to ann: wat story ????