Wednesday, April 14, 2010

Better late than....

Assalamualaikum semua,
dah lama saya tak mencoret apa-apa kat sini. Maklumla, sibuk aja. Hehehe...ok. Layout blog yg baru mcm ni je kot. kalau rajin nanti nak tambah apa-apa lagi. Tak pun nak tukar kaler background kot. Tengok la.

Sebenarnya tak tau nak tulis apa. Tapi rasanya, bulan ni saya tak post lagi tentang Rahsia Bulan Kelahiran kan. Benda wajib tiap-tiap bulan tu. Maaf, dah nak masuk pertengahan bulan April pun. Better late than never. Hehehehe...ok. jom kita tengok:

* Sangat aktif dan dinamik.
* Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
* Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
* Punya daya mental yang sangat kuat.
* Suka diberi perhatian.
* Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
* Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
* Sangat berani dan tiada perasaan takut.
* Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
* Emosi cepat terusik.
* Cuba kawal perasaan.
* Kecenderungan bersifat pendendam.
* Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
* Kuat daya ingatan.
* Gerak hati yang sangat kuat.
* Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
* Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
* Sangat cemburu dan terlalu cemburu


0 comments: