Friday, May 14, 2010

Buat kamu....

Assalamualaikum semua,

testing...testing...testing...
1
2
3

Entry ini adalah entry yg khusus. Buat orang tertentu je. Kalau nak baca, kena guna "magic word", bru boleh access.

Bru belajar aplikasi ni. Baru nak cuba.
Inilah di namakan "entry rahsia"

Buat "si dia",
akhirnya....dah berjaya nak buat entry rahsia mcm ni.
Enjoy reading about....



8 comments:

kaizen shinobi said...

waaaa...

secret2 woo... ahaks~

xleh bce... heheh

iffahnazifa said...

Yeah, akhirnya kamu b'jaya m'coretkan rahsia hati di sini..:D
Chomel lah.

Whoa, mrka smua model2 yg mantap seyh..~

Kesempurnaan tdk penting..asalkan 'dia' melengkapi apa yg krg itu sudah memadai.

Selamat Maju Jaya.
Smga menemui apa yg dicari.

P/s:'Ahli kelab' kamu pasti teruja benar klau tau nih..~hehe

nadia said...

to kaizen:
hehehe...saja je wat n3 ni. tak de mende pun :)

ala-ala wat secret code gtu.

to iffa:
sgt malu ok tulis benda ni. ok. kita dua je yg tahu. jgn bg tahu kt "ahli kelab" gue ye.

kalam said...

MALU PUN TULIS GAK EK nak hack nak hack :)

*mAdAh FikrAh* said...

nak tahu juga...nak tahu juga..pengerusi ni bias la...huhu

nadia said...

to kalam:
mana leh hack. tak baik tau. huhuhu....

to madah fikrah:
ala..tak de mende pun. saja-saja je. nothing important but personal. hehehe

bila dok pangil pengerusi, rasa macam cerita kora plak. Sebab pangil "Pengerusi" hehehehe...

*mAdAh FikrAh* said...

ala..apasalahnya..pengerusi ok la tu..hehe..

kalam said...

:P