Monday, May 31, 2010

Tak bertanding pun tapi dapat AWARD.....

Assalamualaikum semua,
blog saya dah dapat award. Saya wonder la apa fungsi award ni ya? Masa blogwalking, saya tengok banyak blog yang ada award. Award plak, macam-macam plak nama award ni. Award yang kelakar pun ada. Apa-apa je lah. Terima Kasih kepada cik Ann sebab bagi kat saya. Saya letak je lah ye. 

Terima Kasih Daun KEladi,
Lain kali bagilAh lAgi.

  
inilah rupa Award nya.

Regulations to receive this award:
  • Thank and link the person that gave you the award. - already link.
  • Pass this award onto 15 bloggers you're recently discovered and think are fantastic - perlukah? macam semua dah ada je award ni. huhuhu....
  • Contact the blogs and let them know they've won the award - klu tak wat bleh tak?
  • State 7 things about yourself:
  1. sayangkan keluarga
  2. anak perempuan tunggal
  3. suka tidur
  4. suka masak & suka makan
  5. seorang yang perahsia
  6. pendengar yang baik
  7. suka berangan
Saya tak tak tau nak bagi award ni kat sapa sebab kebanyakan blog yang saya suka baca dah ada pun award ni. So, just keep this award here. Sorry guys!!! Oh Ya, kalau ada sapa-sapa yang nak, bleh roger kat c-box saya. Sekian, terima kasih.


0 comments: