Tuesday, May 25, 2010

Teacher Ann bagi kerja rumah

Assalamualaikum semua,
hari ini ada kerja rumah dari Teacher Ann. Cuba siapkan walaupun ada kerja rumah dari Ustaz yang tak siap2 lagi. Teacher Ann nak buat formative assessment ke summative assessment ni? Dah la bg soklan subjective dengan cognitive level 4 kot. Kena analisis. Betul tak Teacher Ann???

Ok. Tetiba tgh aplikasikan Testing & Measurement kat sini. Hari ini agak membanggakan sebab sungguh bersemangat dan fokus dlm kelas Testing tadi. Iffah tny sbb apa semangat je hari ini. Sebab cukup makan & cukup tidor kot. Hehehe....Tp bila masuk kelas UNGS dah flat balik. Tu tak leh nak bangga la. Bru nak buat rekod tak tidor dalam kelas UNGS, tp keciwa sbb tak berjaya. Uiks...org sebelah main kasar la. Siap cubit kita tau. Pastu cucuk-cucuk plak ngan pen. Sakit tau. Terkejut bbrapa kali. Macam ada lebam je kat lengan saya. Agak-agak bleh saman tak??? Dah macam kes dera ni. Huhuhu....No tele-dera brapa eh?

Ok2. Tak yah melalut panjang2. Mari siapkan kerja rumah dr Teacher Ann ni. Takut kena cubit lagi. Huhuhu...Cikgu garang :)

Arahan soalan:
Rules that should be followed:
  • copy to your notes
    -dah Teacher Ann
  • erase my answers
    -wah siap bg jwpn lgi. ni soalan ke blueprint?
     
  • enter yours & 20 other ppl of each following questions
    -tak paham la Teacher arahan ni. Systematic error ni
     
  • they have to be real - NOTHING MADE UP
    -okey. jujur. sebab nak jaga relibility & validity 
     
  • if the person before you had the same first initial
    -Teacher Ann,  tak paham la arahan ni. again...systematic error. 
  • you must use different answers
    -of coz le. tak kan semua soalan jwapn dia sama.
     
  • you can't use any words twice
    -baik!!! 
  • and you can't use the name for the girl/boy name questions
    -again...tak paham kehendak soalan. hentam je lah eh.

    Masa untuk menjawab soalan.....

name: 
Nadiah Ishak

4 letters word: 
mama

boy's name:
 Conan Edogawa

girl's name: 
 Chibi Maruko-chan

occupation: 
pelajar pendidikan

colour: 
biru & hijau

something you wear: 
Eau De Perfume Women of Earth 

food:
munchy's cracker cicah teh panas

something you found in bathroom: 
taik kucing kering. Serius, dah beberapa ari. akak cleaner ni tak cuci ke? huhuhu...

place: 
Madrid & Andalusia, Sepanyol 

reason to be late: 
mandi & siap lambat 

something you shout!: 
bila rasa malas nak buat apa-apa 

something you drink: 
Teh O panas 

musical group: 
In-team & Devotees

animal: 
arnab

street's name: 
Jln. Pengkalan Machang 

movie title: 
Ayat-Ayat Cinta 

Okey, kerja rumah dah siap. Sekian, terima kasih.

2 comments:

kalam said...

fuhhh ni ke keje nye ehehe

nadia said...

ye encik Kalam. kerja rumah untuk isi masa lapang. heheheh. kamu dapat tak?