Monday, February 3, 2014

Tiada Tajuk Khusus

Assalamualaikum semua,

apa khabar pembaca blog sekalian. Miss me??? Hehehehe....bila dah lama tak menulis dari hati macam ni, rasa janggal la pulak. Rasa macam dah lupa bagaimana nak menulis.
  
Lately, dalam blog saya ni banyak post lagu-lagu. Lah....lagu ka tu??? Ingat puisi tulis sendiri. Eh...eh...eh...memang tak la. Kalau siapa yang kenal saya, bila saya post lagu-lagu kat blog, saya memang tengah & akan ulang lagu-lagu tu. Dan lagu-lagu tu saya suka sebab memang ada kena mengena dengan diri & juga keadaan time tu. Saya kan seorang emosional, mesti banyak rasa nak luah. Nak tulis lagu sendiri tak pandai, jadi kita pinjam sat lagu orang lain. Saya pandai merapu macam ni ja.
 
Okey, mintak diri dulu. Ada masa tulis lagi ^_^

0 comments: