Monday, January 25, 2010

Laksa...

Di sebuah kedai menjual laksa...



Pembeli: Laksa ada makcik...



Makcik: ada... nak berapa???



Pembeli: Orang kata kalau beli laksa... kuah tu free kan3



Makcik: Iyolahhh...



Pembeli: bagi kuah saja lah...



Makcik:????? (hampeh budak ni)



p/s: sedapkan laksa ni. Laksa adalah makanan kegemaran saya.Jom makan Laksa ramai2 :)

Credit untuk idea ni : MY ABANG

9 comments:

Fairuz Ashikin said...

sedapnya
terliur dah ni :D
tiba2 lapar menjadi2

nadia said...

hehehe...meh la turun penang. nanti akak masak special kat fairuz :)

Miss Ann said...

awat tak antaq kat ceq...ceq dpt kuah laksa ja tu pun jadila..hehe

nadia said...

to Miss Ann: nak ka? hehehe....

iffahnazifa said...

Hahaha..bleh plak nk kuah sj,
B'tauliah sgguh:-)

Miss Ann said...

mestilah ceq nak...ckp kt mak hang laksa dia sedap..hehe

nadia said...

to iffa: Dia nak jimat tu. balik nanti dia boh la bihun ke spegeti ke :)

to miss Ann: cheq tau laksa mak cheq sedap giler :)
kalau ada lagi bleh la nak bwk balik, tp klau tak dak, mintak maaf la na.

Miss Ann said...

ckp kt iffa tu cm penah sy wat je..haha

nak bw btaula ceq dlu...blh siap2 bli pape yg patut...nti mkn kuah je...hehhe

mak ceq pn pndai buat laksa tau...

nadia said...

to miss Ann:
awk cakap berdasarkan pengalaman ke? hehehe...
iyo lah, kalau sy rajin sy bawk la, kalau tak ada mntk maap la :)