Friday, April 30, 2010

TAG pertama

Masa tengah dok type N3 tadi, daku di tag. Huhuhu....first time kena tag. Apa lagi, meh kita jawab soklan. Macam mencabar minda ja. Oh ya, saya di tag oleh cikcah

1. Apa yg anda buat klu anda tahu member tikam belakang anda?
Huhuhu...berani ke nak tikam? Saya akan karate dia balik. Jangan main-main sama daku :P

2. 6 org dihati anda??
Mama, abah, abang, affan, hazim, afiq. alamak...tak cukup plak nak letak kak nur. Huhuhu...

3. Anda rasa anda COMEL?
Huhuhu...no komen. Jawapan klise macam artis.

4. Single or taken?
Single & not taken yet. Hehehe...

5. Blog yg anda suka?
www.ilhamnadiah.blogspot.com. of coz i like my own blog walau tak best mana pun.

6. Adakah bilik anda kemas setiap ari?
huhuhu....tak juga. Kalau kemas bermakna saya sangat rajin la. Standart bilik students.

8. Last text mesej?
uiks....Cik Ann yg antar SMS ni : Ok2. xpe.thnx

9. Last fon call?
Dari Cik Ann juga. Call tanya pasal assigment.

10. Hari terakhir anda menangis?
tah la. tak ingat plak. 2 minggu lepas kot kat rumah, masa cuti semester.

11. List 5 warna kegemaran?
biru, hijau, unggu, hitam, cokelat

12. Org terakhir anda ber YM?
tengah berYM ngan Cik Farah Hana

13. Game yg anda paling suka?
spider solitaire. wajib main hari-hari.

14. Adakah anda peminat MCR?
MCR tu My Mechamical Romance ke??? huhuhu...

15. Apa perasaan anda bila jawab TAG ni?
Nervous sbb 1st time kena tag.  Hehehe....

16. Anda rasa TAG ni best?
Boleh la. Soklan agak mencabar minda gak la.

17. Ok TAG lagi 10 org?
10 orang? ramai nya. ok la. 
perhatian anda di tag ya. 
selamat menjawab.

cik ann
en. zul
fairuz
madah fikrah
syahman
sheril aida
kubey
shafiq
dibahadib
budakecit

3 comments:

c-t-i shah said...

thanks..
sudi jwb~
ekekkeee

*mAdAh FikrAh* said...

macam mana nak menjawab? xde link pon..huhu..tunjuk ajar kejap.tq

nadia said...

to c-t-i shah: sama-sama. next time leh tag sy lg ye.

to madah fikrah: just copy semua soklan kat blog then jawab ja.