Saturday, July 10, 2010

Selamat Tinggal Penang

Assalamualaikum semua,
cuti semester dah habes pun. Maka, kena la pulang semula ke UIA. Insyaallah, malam ni dah nak balik. Macam biasa, kenderaan rasmi saya adalah kereta api.
 
Rasa sekejap je cuti ni walaupun hampir 3 minggu gak la. Malas rasanya nak balik ke UIA ni. Nak cuti lagi bleh tak???? :)

Bila dah balik UIA, macam-macam la nak kena hadapi. Kembali menjalani kehidupan sebagai pelajar. Subjek untuk semester depan dah add tapi belum comform. Kredit hour setakat ni adalah 24.5. Banyak tak??? Macam terpaksa ambil banyak2 sebab saya nak habes awal, nak kawen cepat.

Buat semua yang nak masuk sem baru gak, Selamat kembali ke KAmpus. Belajar rajin-rajin. Semoga sem ni akan lebih gempak dari sem lepas.

Saya tak sabar nak belajar sem baru sebab banyak subjek kaunseling. Kepala saya dah tak larat nak terima subjek philosophy dah. Macam nak pecah kepala ni belajar. Saya lebih enjoy belajar kaunseling. Insyaallah, semester baru ni saya nak jadi lebih rajin, lebih serius belajar dan nak buat assigment awal-awal. Hehehehe.... bab assigment saya malas nak komen sebab takut tak boleh nak tunaikan.

Doakan saya selamat sampai ke UIA pagi besok. Babai Penang.

1 comments:

eRiN said...

amik course ape ye?
slm pknln dr sy..(: